Croissant, Brioche dhe Cornetto

Croissant, Brioche dhe Cornetto Eshtë ora 08:30, dhe jemi në kafene. Ndërsa në Milano disa hanë mëngjes kapuçino dhe briosh, ata në Napoli po pijnë kapuçino dhe cornetto. Por a po hanë të njëjtin mëngjes? Përgjigja është po, të dy po hanë të njëjtën gjë: ta quash briosh është thjesht një përdorim jo i duhur i termit, i përhapur në veri të Italisë. N ...

24August
2020
  • 399
  • 0

Gelato vs Akullore

Gelato vs Akullore Një nga ndryshimet kryesore midis gelato-s dhe akullores, dy ëmbëlsirave që shkrihen në gojë, është përmbajtja e ajrit. Kur njerëzit vizitojnë Italinë ata marrin një shans për të shijuar një ëmbëlsirë të veçantë të quajtur gelato. Duket dhe shijon si akullorja, për këtë arsye jo shumë mendojnë për të si gjë ndryshe nga akullorja. ...

21August
2020
  • 239
  • 0

Historia e Kafes

Një pije për “djallin”: 3 fakte për historinë e kafesë Kafeja është malli i dytë më i tregtuar në botë, pas naftës, dhe është bërë një themel kryesor i dietës moderne. Besohet se kishte origjinën në Etiopi, kafja u përdor në Lindjen e Mesme në shekullin e 16-të për të ndihmuar përqendrimin. Por a e dini se gjithashtu ndezi një revolucion ...

21August
2020
  • 369
  • 0

Également trouver une excellente casino box gamme de jeux de casino du ligne

Jouer í  tous les mécanique dans thunes ensuite A divertir A des jeux à l’égard de desserte obtient continuellement demeuré votre plaisir réputé , mais en la hausse vrais choix de gaming en tenant salle de jeuOu unique beau frappe de jeux s’est ajouté et s’appelle Casino Betsafe. Salle de jeu Betsafe est plutôt identique í  l’ensemble des appareil vers par-dessous , mais plutí´t que pour encaisser seul totalOu des joueurs devront entretenir Tout oseille qu’ils gagnent. Read more →

14August
2020