Croissant, Brioche dhe Cornetto

Croissant, Brioche dhe Cornetto Eshtë ora 08:30, dhe jemi në kafene. Ndërsa në Milano disa hanë mëngjes kapuçino dhe briosh, ata në Napoli po pijnë kapuçino dhe cornetto. Por a po hanë të njëjtin mëngjes? Përgjigja është po, të dy po hanë të njëjtën gjë: ta quash briosh është thjesht një përdorim jo i duhur i termit, i përhapur në veri të Italisë. N ...

24August
2020
  • 92
  • 0