LeBon Tirana

LeBon ofron shërbime të ndryshme në disa sektorë si:  Bakery, Pastry, Self-Service, Ice cream, Coffee bar

Social:

Orari jonë

E Hënë: 06:30-22:30
E Martë: 06:30-22:30
E Mërkurë: 06:30-22:30
E Enjte: 06:30-22:30
E Premte: 06:30-22:30
E Shtunë: 06:30-22:30
E Diel: 06:30-22:30

Ndodhemi kudo në Tiranë

Jemi pranë jush, me cilësi, shërbime dhe eksperiencë ndryshe. Eja provo dicka të re sot.